15000 TL sermaye ile Oses çiğ köfte dükkanı açın

15000 TL sermaye ile Oses çiğ köfte dükkanı açın

OSES çiğ köfte 15 bin liraya bayilik veriyor

15  bin lira sermayeniz ile iş kurmayı düşünüyor ama bu parayı iş kurmak için yeterli görmüyor olabilirsiniz. Tüm bu aklınızdaki deli soruları cevaplandıran ve az sermaye ile iş kurmayı kolaylaştıran Çiğ köfte bayilikleri ile alarak sizde dükkan sahibi olabilirsiniz. Sizde 15 bin liranızı değerlendirerek iş sahibi olamayı düşünüyorsanız Hemen Oses Çiğ köfte firmasına başvuru yapabilir aşağıdaki anlatımlarda neden Oses’i seçeceğinizin yanıtını bulabilirsiniz.

OSES çiğ köfte ile işletmenizi sadece 15 bin liraya kurun

Ülkemizin 60 ilinde 600 ‘ye yakın şubesiyle hizmet vermekte olan Oses çiğ köfte ilk dış yatırımı gerçekleştirerek Çin ve Almanya’daki şubeleriyle de geleneksel lezzetimizi dünya ile buluşturmuştur. İlk çiğ köfte fabrikasına sahip firma her gün ürettiği günlük çiğ köftelerini bayilerine günlük olarak ulaştırıyor ve bu sayede müşterilerinin günlük taze çiğ köfte yemelerini ve bu lezzete her gün erişebilmelerini sağlıyor. Sadece 15 bin lira sermaye ile açacağınız dükkanıza firma franchise verdiği kişilerin günlük olarak verdiği çiğ köftelerinin yanında şubelerine marul, lavaş ve acı sosları da kendi fabrikasına ürettiği malzemeleriyle birlikte getiriyor.

Bayilik bedeli almayan Oses lezzetini ve kalitesini daha fazla kişiye ulaştırmak için herhangi bir bayilik bedel almadan kişilere Çiğ köfte bayiliği alma fırsatı sunuyor. Türkiye geneli için aynı fiyat politikasıyla anlaşmalar sağlanmakta olup açılacak olan işletmenin kurulum giderlerini sizin karşılamanızı talep etmektedir.

Oses dükkan açılış kampanyası ve işletmenin dekorasyonu yapmakta ve firma bünyesindeki eğitmenler sayesinde dükkanınızdaki personelin eğitiminde sorumludur. Ayrıca  reklam için herhangi bir bedel talep edilmemektedir. Çok kısa zamanda bayilik alarak Oses markası güvencesiyle açacağınız işletmenizde Oses lezzet ve standartlarıyla hizmet vermeye başlayabileceksiniz.

  • Açılışa özel bedelsiz olarak ürün teminatı yapılmakta Osesle çalışmaya başladığınız andan itibaren firmadan teknik destek alabileceksiniz.
  • Eğer isterseniz şubenizi anahtar teslim devralabilir gerekli olan bütün işlemleri OSES sizin yerinize gerçekleştirebilir. Dediğimiz gibi Oses firmasının kurumsal kimliğine uygun bir dekorasyona sahip işletme kurmak ve açılışını yapmak için sizin cebinizden çıkacak rakam sadece 15 bin lira olacaktır.

Az sermayeli karlı yatırım yapmayı düşünen ve cazip fırsatlarla bayilik veren kurumsal bir firma olan OSES çiğ köfte güvencesiyle kendi işinizi sadece 15 bin liraya kurabilir kendi işinizin patronu olabilirsiniz.

Neden OSES?

Markalaşma sürecine çok büyük bir önem veren bunu gereği gibi yapan Oses ile sektöre öncülük eden ve sürekli gelişip büyüyen bir ailenin parçası olmak istiyorsanız OSES çiğ köfte bayilik şartlarını hemen araştırmaya başlayabilir ve başvuruda bulunabilrsiniz.

Etsiz çiğ köfte sektöründe lider bir markanın parçası olmayı kabul eden ve firmanın istediği şartları yerine getiren kişiler Oses ile karlı bir yatırım yaparak kendi işini kurabilirler.

İlk dış yatırım,  ilk çiğ köfte fabrikası, ilk çiğköfte makinesi, ilk çiğ köfte şubesi ile ilklere imza atan OSES ile bayilik şartlarını görüşmek üzere yetkili kişiler ile iletişime geçebilir Oses markasını arkanıza alarak 15 bin lira sermayeniz ile iş sahibi olabilrsiniz.

Oses Çiğ köfte iletişim adresi ve telefonu; 444 50 02 numaralı hattan ulaşabilrsiniz.

İstanbul Merkez ; Karayolları Mahallesi 568 Sokak No:14/1 Küçükköy Gaziosmanpaşa / İSTANBUL T : 444 50 02
F : 0 212 419 02 99 E : info@osescigkofte

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy