2019 Yılı Yeni İş Fikirleri

Zaman ilerledikçe şartlar değişiyor, teknoloji ilerliyor ve çalışma alanları değişiyor. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte yeni sektörler gündeme geliyor, yeni çalışma kolları bulunuyor. İnternet kullanımının yaygınlaşması ve mobil dünyanın hızla gelişmesi ile beraber bu ağlar üzerinden çok sayıda iş imkanı ortaya çıkıyor. 2019 yılının yaklaştığı şu günlerde gözler mobil dünyasına çevriliyor, çünkü mobil ağlar üzerinden para kazanmak ve iş yönetmek çok kolay artık.

2019 yılında yeni iş fikirlerinden mobil internet rekor düzeylere ulaşacak kadar ilerleme gösteriyor ve çok sayıda kullanıcının erişimine açılıyor. Mobil internete yatırım yapmak şu günlerde yapılacak en doğru işlerden biridir. Geleceğe doğru yatırım konusunda akıllıca adım atmak için en iyi çözüm yolu mobil ağlara yapılan yatırımdır. Yapılan araştırmalara göre günümüzde mobil kullanıcıları her 15 dakikada bir telefon ekranında işlem yapıyor. Yani mobil internet kullanımı günden güne artıyor.

Mobil İnternet Neden Akıllı Bir Yatırımdır?

Dünya genelinde dijital medyanın %55′ lik kısmını mobil uygulamalar oluşturuyor. Akıllı cep telefonuna sahip olan kişiler telefon kullanım alanlarının %90′ lık kısmını uygulamalar için harcıyor. 2019 yılı itibarı ile mobil uygulamalar yaklaşık 70 milyar dolar gelire sahip olacak. Erkek ve kadın kullanıcılar mobil ağlarda en çok oyun uygulamaları ve sosyal medyayı kullanıyor.

Yazılım Eğitimi Vermek

Yazılım konusunda bilgilerinize güveniyorsanız, uzman denebilecek kadar bilgi birikiminiz varsa eğitim almak isteyen kişilere yazılım eğitimi verebilirsiniz. Yarı zamanlı veya tam zamanlı eğitim programları düzenleyebilir gelir elde edebilirsiniz.

Freelancer Çalışma, Eğitim Koçluğu

Şirketler İnternet kullanımı yaygınlaştıkça kadrolarını freelancer çalışma sistemi ile geliştirmeye çalışıyorlar. Birebir şirkete giderek çalışmaktansa evden serbest çalışma yöntemiyle para kazanabilirsiniz. Ya da kariyer koçluğu yaparak insanlara iş hayatında başarının yollarını açmada destek olabilir ve kariyer sahibi olmaları için yöntemler öğretebilirsiniz.

Çeviri Hizmeti Vermek

Pazarlama işlemleri küresel boyutlara ulaştıkça iletişim kurabilmek için çevirmenlere ihtiyaç duyuluyor. İş ilişkilerini sağlıklı yönetebilmek için yabancı dillerin iyi bir şekilde çevrilmesi gerekiyor bu nedenle tercümanlık yani çeviri hizmetleri önem kazanmaya başladı.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy