2019 evde ek iş veren yerler

2019 evde ek iş veren yerler

Her yeni yıl yeni umutlar ve yeni hayaller ile karşımıza gelmektedir. Bazen acı bazen ise mutlu bitirdiğimiz yıllar olmuştur. Bu makalemizde siz değerli okurlarımla 2019 yılında evde yapılacak ek işler hakkında bilgiler vereceğiz. 2019 yılının herkese umut ve başarı getirmesi dileği ile yazımıza başlamak istiyorum.

Evde yapılabilecek işler nelerdir?

Evde yapılacak olan işler dediğimiz zaman aklımıza direk ev hanımları gelmektedir. Fakat evde sadece ev hanımları değil çalışan bayanlar, erkekler ve öğrencilerde işler yapabilirler. Genelde hayatımız sırdan bir rutine bağlamıştır. sabah kalkıp işe gideriz akşam eve gelip yemeğimizi yer televizyon karşısında yada bilgisayar karşısında zaman geçiririz.

Ev hanımları ise sabah kalkar, kahvaltı hazırlar çocukları ile ilgilenir, eşini işe geçirir daha sonra ise temizlik ve yemek yaparak zaman geçirmeye çalışır. İşler bittikten sonra ise komşuları veya arkadaşları ile buluşup ev oturmasına giderler yada yıllardır devam eden günlere giderler. Bu sıradan hayatınızdan artık sıkılmadınız mı? kendinize yeni işler arayıp yada zaman geçirebileceğiniz güzel hobiler bulma zamanı gelmedi mi?  Kafanızı dağıtmanıza yarayacak sıradan hayatınızdan kurtulup renkli işler yaparak para kazanmanızı sağlayacak bir çok iş fikirleri bulunmaktadır.

Sizde kendinizi geliştirmek ve aynı zamanda para kazanmak istiyorsanız. Evinizde otururken yeteneğiniz doğrultusunda kendinize göre güzel işler yapabilirsiniz. Peki evlerimizde nasıl işler yapabiliriz. Son zamanlarda hızla ilerleyen teknoloji hayatımızın artık odak noktası olmuştur.Evde etiket yapıştırma işi veren firmalar bunlardan bazılarıdır.

Bilgisayar ve internet üzerinden bir çok güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz. İlk olarak size tavsiye edebileceğim işler arasında makale yazarlığı bulunmaktadır, daha sonra İnternet üzerinden çevirmenlik yapabilirsiniz, Reklam şirketleri ile anlaşarak bilgisayarına kurmuş olduğunuz programlar sayesinde reklamcılık yapabilirsiniz. Bunların yanında yeteneklerinize ve hayal güçlerinize göre değişik işlerde yapabilirsiniz. Örneğin dekorasyon malzemeleri yapabilirsiniz. Aksesuarlar üretebilirsiniz. nakış işlemeleri veya ahşap boyaması yapabilirsiniz. Bütün bu işleri yaparken son derece keyif alacak ve para kazanacaksınız.

2019 evlere iş veren firmalar

2019 yılında internet üzerinden makale yazarlığı nasıl yapılır ?

Makale yazarlığı işini düşünüyorsanız ve kendinize bu konuda güveniyorsanız eğer İnternette bir çok makale yazarı arayan firmaların bulunduğu doğrudur. Bu firmalara ulaşabilir ve yazarlığa başlayabilirsiniz. Makale yazarlığı bir başlık üzerinden üretilmektedir. iş veren size bir başlık verecek ve bu başlık doğrultusunda kelime türeterek, araştırma yaparak makale yazacaksınız.

Bu işi yaparken bir çok konu hakkında bilgiye sahip olacaksınız. Yani araştırma gerektiren bu iş sizin gelişmenize de fayda sağlayacaktır. Ücreti ise sizin makale sayınıza göre belirlenecektir. Örneğin 400 kelimelik bir makalenin ücreti 3-4 lira olabilir. Günde yazmış olduğunuz makale sayısına göre bu rakam hesaplanır ve aylığa vurulduğunda yüksek meblağlar elde edebilirsiniz.

İnternet üzerinden çevirmenlik nasıl yapılır?

İnternet üzerinden çevirmenlik yapmak için öncelikle iyi derece de dil seviyenizin olması gerekmektedir. Ülkeler arası ortak dil olarak belirlenen İngilizce daha çok tercih ediliyor. Fakat diğer dillerde de çevirmenlik yapabilirsiniz. Bir çok yabancı dizi, sinema, kitap bulunmaktadır.

Sizde bu işi yaptıracak olan firmalara ulaşarak dizilerin, sinemaların çevirmenliğini yapabilirsiniz. Yani alt yazı çevirmeni olabilirsiniz. Veya bir çok matbaa yada kitap yayınları ile iletişime geçebilir kitap çevirmeni olabilirsiniz. Çevirmenlik zor bir iştir fakat yapılamayacak bir iş değildir. Bu yüzden bu işe başvuru yapanların sayısı oldukça yüksektir. Bu sebeple her bir firma farklı farklı ücret çıkartmaktadır. Ortalama bir hesap oluşturursak eğer bir çevirmenin aylık maaşı en az 2.000 lira civarında olacaktır.

Reklam şirketleri ile nasıl çalışabilirsiniz?

İnternet’te ve bulunduğunuz şehirde bir çok reklam şirketi bulunmaktadır. bu şirketlerden herhangi biri ile anlaşarak evlerinizde reklam hazırlayabilir ve güzel paralar kazanabilirsiniz. Bilgisayarınıza yükleyeceğiniz programlardan yardım alarak evinizde el broşürleri hazırlayabilirsiniz. Pankart reklamları yapabilirsiniz. Veya sosyal medya siteleri için oluşturulmuş reklamları siz hazırlayabilirsiniz. Belkide bir çok firmanın açılış reklamlarını siz oluşturabilirsiniz.

Bu işi yapmak aslında alıştıktan sonra çocuk oyuncağı gibi gelecektir. Önemli olan hayal gücünüzün kuvvetli olmasıdır. Reklam oluşturmak size büyük heyecan verecektir. işinizi bitirdikten sonra onun yayınlandığını görmek size ayrı bir gurur getirecektir. Bu işin ücreti reklama göre değişiklik gösterecektir. broşür, pankart hazırlamak veya dergi oluşturmak oldukça zamanınızı aldığı için ödemesi de yüksek olacaktır. Yine ortalama bir rakam oluşturacak olursak en az 2000 ile 2.500 arasında değişiklik gösterecektir.

 

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy