2019 yılı işyeri açma kredileri

2019 yılı işyeri açma kredileri

2019 de iş kurmak için kredi veren bankalar

Devlet yeni bir iş kurmak, fabrika kurmak isteyen, atölye, işletme ve kendi dükkanı açarak kendi işinin patronu olmak isteyenlere destek veriyor. Bu destekler sadece devlet tarafından verilmiyor bankalar da işyeri açmak isteyenlere kredi veriyor.

Kendi işini kurmak düşünüldüğü gibi kolay bir eylem değildir. Birçok resmi prosedürün yanında işyeri açmak için sermaye gereklidir ve işyeri açmak isteyenler elini cebine atarak işyeri açılışında gerekli harcamalar için ortaya para koymalıdır. İşletme sahipleri ve şirket ortakları sermaye desteği bulabilecekleri ve işyeri açılışında gerekli harcamalarda kullanmak üzere destek alabilecekleri finansman desteklerini veren bankalardan kolaylıkla kredi alabilirler. İşyeri açmak için girişimciler bir miktar kredi kullanmaktadır. İşyeri açmak için yeterli sermayesi olmayanların işyeri kredisi alabileceği gibi işyeri açmak için yeterli sermayesi olan girişimciler de bankaların sunduğu Kobi kredisi avantajlarından yararlanarak Kobi kredisi kullanmak istemektedir.  İşyeri kredisi veren devlet kurumları ve bankalara başvuruda bulunarak işletme sermayesi dahil araç gereç ekipman alımları için finansman desteği alarak nakit sıkıntısı çekmeden ve para konusunda hiç zorlanmadan iş yerinizi açabilirsiniz.

2019-yılı-işyeri-açma-kredileri-1
2019-yılı-işyeri-açma-kredileri-1

Ziraat bankası işyeri kredisi

Ziraat bankası işyeri açmak isteyenlere özellikle de tarım ve hayvancılık işi ile uğraşmak isteyenlere ve  çiftçilere cazip kredi imkanları sunan bankalar arasında her zaman ilk sıradadır. Ziraat bankası ayrıca ofis, büro, dükkân, mağaza, muayenehane vb. gibi işyeri almak isteyenler 120 ay vadelerde satın alınacak olan iş yerinin ekspertiz değerinin en fazla %75’i kadar kredi vermektedir.  Ayrıca iş projesi olan ve maddi imkansızlık nedeniyle işyeri açmakta zorlanan girişimcilere Kosgeb destek kredileri kapsamında uygun faiz ve ödeme koşullarında işletmelerin nakit ihtiyaçları için kredi vermektedir. Ziraat bankası ve Kosgeb işbirliği kapsamında işyeri nakit ihtiyaçları için verilen Kosgeb destek kredileri detaylarına bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İş bankası işyeri açma kredisi

İş projesi olupta maddi imkanlardan dolayı iş yeri açmakta zorlanan girişimcilere bir destekte İş bankasından. İşbankası Makine techizat faiz desteği vermektedir İş bankası ile KOSGEB arasında 2016 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Protokolü imzalanmış ve ve protokol kapsamında KOSGEB Veri Tabanı’na kayıtlı, güncel KOBİ Beyannamesi onaylı, imalat sanayinde faaliyet gösteren işletmelerin yerli ve yeni makine-teçhizat alımları finanse edilecektir. İşbankası Kosgeb desteği detaylarını görmek için bağlantıya tıklamanız yeterli.

Vakıfbank işyeri açma kredisi

İş yeri için gerekli kısa vadeli ve orta vadeli nakit ihtiyaçlarını uygun ödeme seçenekleri ile dükkan açma kredisi veren Vakıf bankasının işyeri kredisini istediği vadelerde kullanmak için alabilir. İşyeri açanlar nakit akışına uygun ödeme seçenekleri ile işletmenin her türlü ihtiyacını karşılamak için kobi olan işletmeler ve sicili temiz olan işletme sahipleri kredilerde yararlanabilirler.

Finansbank dükkan kredisi

Finansbank işyeri kredisi ni yeni işyeri satın almak isteyen ve vergi levhası olan tüm ticari işletmeler Kobi internet şubesinden ticari kredi ürünlerine ulaşarak resmi cirosu 2 milyon TL’ye kadar olan işletmelere sunulan  Kobi para cepte Kredisini alabilirler. Nakit ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak isteyenler 50.000 TL’ye kadar ihtiyaçlarında, kredinizi aynı gün kullanma avantajından yararlanarak cazip faiz oranları ile sunulan kobi para cepte kredisine kimlik numaraları ile başvuruda bulunarak alabilirler.

Yapı kredi bankası işyeri açma kredisi

Yapı kredi bankası da yeni bir iş kuran ve varolan işletmesini büyütmek isteyenlere özel ayda 3 ayda, 6 ayda bir eşit taksitlere 36 vadelerde sınırsız limitlerde kredi veriyor. Yapı kredi bankası Kobi kredi ile işletme sermayesine yönelik ihtiyaçlar için kullandırılan ticari krediler ile tarım, turizm gıda perakende gibi tüm sektörlerdeki Kobiler sıfır ve 1. el ekipman, araç gereç yedek parça alımlarını bu krediler ile yapabilirler. Yapı kredi kobi kredisi tüm detaylar ilgili bağlantıda.

TEB işyeri kredisi

TEB& KGF işbirliği ile girişimcilere, Kadın girişimcilere, Franchise girişimcileri, Küçük işletme girişimcileri, Teknolojik girişimcileri, Tarım girişimcileri için 500 bin TL’sına kadar kredi veriyor. TEB işyeri kredisi kapsamında verilen girişimci kredilerini görmek için tıklayınız.

Kosgeb işyeri açma hibe desteği

Kosgeb genç girişimci destek programı kapsamında yeni iş kuran işletme  açan ve kendi iş yerini açan girişimcilere 50 bin lira hibe 100 bin lira faizsiz toplamda 150 bin liraya kadar maddi destek  sunuyor.

Kosgeb desteklerinden yararlanmak için başvuruda bulunan ve projesi onaylanan girişimcilere 50 bin lira geri ödemesiz hibe desteği alabilir, bu destek yetmezse işletmesi 1 yıldır faaliyette olan işletme sahipleri 100 bin lira faizsiz kredi desteğini Vakıfbank, Halkbankası, Ziraat bankası Finansbank gibi Kosgeb projesini onaylatan esnaflara kredi veren bankalara başvuruda bulunarak 150 bin lira haricinde bir destek daha alabilirsiniz.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy