2019 yılı ücretsiz bayilikler

2019 yılı ücretsiz bayilikler

2019 yılında ne iş yapabilirim diye kara kara düşünmeyin. Sizin için en karlı bayilik fırsatları sunan firmalar ile anlaşarak ücretsiz bayilik alabilir kendi işinizin patronu olabilirsiniz.

İşyeri açmak için yeterli sermayesi olmayan gençlerin elinden tutan firmalar ücretsiz bayilik fırsatları ile 2019 yılında da gençleri iş sahibi yapıyor. Ücretsiz hiçbir isim hakkı bedeli ödemeden verilen bayilikler ile birçok genç 2019 yılında da kendi işinin patronu olacak. Tabi doğru sektör seçimi ve şirket seçimi gençlerin en çok dikkat etmesi gereken konulardan birisi. Bu konuda araştırma yapmak ve yapılacak işi doğru seçmek hayati önem taşıyor. iş kurmak isteyenler için işte ücretsiz bayilik veren firmalar ve kazanç tabloları.

Ücretsiz bayilik almanın avantajları nelerdir?

Ücretsiz bayilik alarak kendi işini kurmak isteyenler bayilik alarak birçok avantaja daha işin başındayken sahip olabilirler. Öncelikle isim hakkı bedeli ödemeyecekleri için açılış sermayesi olarak kendilerinden çok para harcamadan daha az maliyetler ile yatırım yapma fırsatına sahip olarak iş yeri açma avantajına sahip olacaklar.  Özellikle tanınırlık ve marka olan firmalardan alınacak bayilikler iş yeri sahibine hazır müşteri avantajı sağlayacaktır. Bayilik veren firmanın tanınmış olması ile bayilik alan iş yeri sahibi o oranda bu tanınmışlıktan faydalanır. Bayilik veren firmanın sezon ürünleri satmasından kaynaklı değişimlere uyumluluk yakalamak için işyeri sahibi ekstra bir çaba harcamadan bu avantajdan yararlanmaktadır.

Ayrıca bayilik alanlar yatırım yapmadan belirli bir kar marjına sahip olma avantajına sahip olarak iş yeri açılışını yapmaktadır. Kar marjına yansıyacak rakamlarda bayilik alarak ne kadar doğru bir karar verdiğinizi kanıtlar nitelikte olacak şekilde karşınıza çıkacaktır. Avantajlarının yanında dezavantajları da göz  nünde bulundurma gereklidir. Bayilik veren firmaya her konuda bağımlılık ve konsept değişikliğine gidememek gibi firma prensiplerinin dışına çıkamamak gibi dezavantajları da mevcuttur.

Ücretsiz bayilik veren firmalar

Ücretsiz bayilik veren firmalara sitemiz üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu firmalar isim hakkı bedeli olmadan bayilik verse de siz her koşulda kiminle işbirliği yapacağınıza doğru karar verebilmek adına bayilik şartnamelerini incelemeniz faydanıza olacaktır. 2019 yılında yeni bir iş kurmak, kendi dükkanını işletmenizi açmak her ne kadar sizi heyecanlandırsa da borca girip risk alıp batmakta bir o kadar zor olacaktır. Bu sebeplerden ötürü sermayesiz iş kurmak ve ücretsiz bayilik alarak iş kurmak için iyi karar vermeli, hangi sektöre yatırım yapılacağının kararını iyi almak gereklidir.

Bayilik alırken yatırım yapılacak sektör ve iş alanı hakkında detaylı araştırma ve fizibilite çalışması yapmak hayati önem taşımaktadır. Ücretsiz bayilik veren firmaların kar marjını, satış ve pazarının ne kadar büyük olduğunu ve kazanç tahminlerini net olarak bilmek gereklidir. Sadece ücretsiz ve isim hakkı bedeli alınmadığı için o sektöre yönelmek ve bayilik almak ücretsiz bayilik veren firmalar ile sırf bu sebeplerden ötürü anlaşma yapmak kötü sonuçlar doğurabilir.

ucretsiz-bayilik-veren-firmalar
ucretsiz-bayilik-veren-firmalar

Elektraenerji ücretsiz bayilik veriyor

Franchise denilince ilk olarak akıllara fast food zinciri firmalar gelmektedir. 2019 yılında bayilik eren firmaların sayısının artması ve ekonomide bayiliğe bağlı olarak firmaların büyüme hedeflerini yakalamaları sayesinde artık her sektörden firma bayilik vererek büyümektedir. En büyük fast food zincirlerinin bayiliklerine alışkın olabilir artık her sektörden şirket pazar ağını genişletmek daha çok müşteriye hitap edebilmek için ücretsiz bayilik vererek girişimcileri az parayla iş sahibi yapmaya devam edeceğe benziyor. Giyim mağazaları, ayakkabı markaları, gıda sektöründe fast food tarzı çiğ köfte markaları,  kokoreç firmaları, damacana su firmaları, market bayilikleri gibi pek çok sektörden firma 2019 ücretsiz bayilikler vermeye hazırlanıyor..

2019 yılında kendi işini kurmak isteyenler Elektra enerji ücretsiz bayilik fırsatı sunuyor. İndirimli elektrik kullanmak isteyenler elektrik şirketleri yapacakları sözleşmeler ile ucuz elektrik kullanma ve bayilik sözleşmesi yapma fırsatı sunan firma ile ücretsiz bayilik fırsatı için başvuru formunu doldurmanız yeterli.

Ücretsiz bayilik veren firmalara başvuru

Ücretsiz bayilik veren firmaların seçimi yapılırken, yatırım yapılacak olan sektörün belirlenmesinden sonra bayilik şartlarını yerine getirilip getiremeyeceğinin öğrenilmesi ve şartnameye uymak için gereken şartları sağlayabileceğinize karar verdikten sonra bayilik veren firma yetkilileri ile görüşerek, tüm ayrıntılar hakkında bilgi aldıktan sonra sözleşme aşamasına geçilmesi doğru yatırım karar aşamasında yapılması gereken adımlardır. Firma yetkilileri ile her konuda mütabakata varıldıktan sonra daha az parayla isim hakkı bedeli ödemeden işyeri açma imkanına sahip olunabilir.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy