2019 yılında hafta sonlarında yapılacak ek iş imkanları

2019 yılında hafta sonlarında yapılacak ek iş imkanları

2019 yılının ek iş imkanları

Bugün siz değerli okurlarımız için 2019 yılında hafta sonlarında yapılacak ek iş imkanları başlıklı makalemize değineceğiz ve sizler için bilgiler vereceğiz. Yeni yılın gelmesi ile özel ve devlet sektöründe çalışan elemanların maaşlarına zam yapılmıştır. Halkımız maaşlarına gelen zam ile sevinirken aynı zamanda elektrik, su, doğalgaz, gıda ürünleri yani asli ve özel ihtiyaçları için kullanmış oldukları her şeye de zam gelmiştir. Bu durum karşısında zor anlar yaşayan vatandaşlarımız geçimlerini daha rahat sürdürebilmeleri için ek gelire ihtiyaç duymaktadırlar. İhtiyaçlarını karşılamak için ise akşamları ek iş imkanları sunan firmalar ile iletişime geçmelerinin yanı sıra boş zamanlarını değerlendirebilecekleri tüm işlere başvuru yapmakta çare bulmuşlardır.

Hafta sonu ek iş fırsatları

2019 yılının ilk ayı içerisindeyken vatandaşlarımız maaşlarına gelen zamlar sayesinde az da olsa nefes alacaklarını düşünürken olumsuzluklar peşlerini bırakmamış ve yaşama dair ne varsa her şeye zam gelmiştir. Bu sebeple ailelerini geçindirmekte zorluk yaşayan halkımız gelirlerine ek olabilecek olan işlere başvuru yapmak zorunda hissetmişlerdir. Daha rahat nefes alabilmek için ve daha iyi bir hayat sürebilmek için Part time iş imkanlarına veya hafta sonlarında yapılabilecek olan ek işlere başvuru yaparak aile ekonomilerine katkı sağlayacak şekilde paralar kazanmaktadırlar.

Boş zamanlarınızı dinlenerek geçirmek yerine boş zamanlarınız da da çalışmak başlarda sizi biraz zorlasa da emeklerinizin karşılıklarını almış olduğunuz zamanlarda tüm yorgunluklarınızı unutacaksınız. Boş zamanlarınızı değerlendirecek işleri dışarı da ararken evlerinizde de çalışabileceğinizi unutmamanız gerektiğini belirtmek istiyoruz. 2019 yılında ek iş olarak ne yapacağınızı bilemiyor veya nereye başvuru yapabileceğiniz hakkında kararsızlık yaşıyorsanız buraya tıklayabilir ve güzel fikirler edinebilirsiniz.

Hafta sonlarında yapılabilecek olan ek işler nelerdir?

Hafta sonlarında çalışmak isteyen vatandaşlarımız için ek iş imkanlarından bahsetmeden önce bir günlük veya iki günlük işleri bulmak oldukça zor olacaktır. Bu sebeple yazımızda bahsini geçireceğimiz işler üzerinde durarak hafta sonlarında nerelerde çalışabileceğiniz hakkında bilgiler vereceğiz. Eğer SRC belgeniz ve ehliyetiniz varsa şoförlük yapabilirsiniz. Bulunmuş olduğunuz il veya ilçelerde bulunan fabrikalara veya iş yerlerine özel servislerde veya market arabaları için servis şoförlüğü yapabilirsiniz. Marketlerde veya giyim sektörlerinin bulunduğu yerlerde reyon görevlisi olarak çalışabilirsiniz. Animatörlük yaparak da hafta sonunda boş zamanlarınızı değerlendirebilirsiniz. Animasyon şirketleri ile anlaşma sağlayarak açılışlara, doğum günlerine, özel kreşlere giderek animatörlük yapabilirsiniz. Üstelik bu iş için çok fazla zaman harcamanıza gerek kalmayabilir bazen 2-3 saatlik veya en fazla 4 saatlik işler de çalışabilirsiniz. Bu sebeple bu işi değerlendirebilirsiniz. Hafta sonlarında çalışan aileler için çocuk bakıcılığı yapabilirsiniz. Veya yaşlı ve engellilerin bakımı yapabilirsiniz. Bu işler dışarıda çalışabileceğiniz işler olarak yer alırken evlerinizde çalışabileceğiniz işler içinde firmalara başvuru yapabilir ve ek gelir kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

2019 yılında hafta sonlarında evde yapılabilecek olan ek işler nelerdir?

2019 yılı içerisinde hafta sonlarında evlerde çalışarak para kazanabilir ve oldukça güzel gelirler elde edebilirsiniz. Evlerinizde çalışmak için bir çok firmaya başvuru yapabilirsiniz. Ve ek gelir kapısına sahip olabilirsiniz. Hafta sonlarınızı değerlendirebilecek en güzel işler evde yapılabilecek olan işler olacaktır. Hem dinlenmiş olursunuz hem de ek gelir elde etmiş olursunuz. Peki evlerde ne gibi işler yapabilirsiniz. Güzellik salonlarında veya kuaförlerde çalışmış iseniz ve bu konular hakkında bilgi sahibi iseniz hafta sonlarında evlere giderek manikür, pedikür işleri yapabilirsiniz. Bunun dışında kaş, bıyık alabilir ve fön ve maşayapabilirsiniz. Bu sayede ek gelir elde etmiş olursunuz. Bunun dışında kalem montajı yapabilir veya davetiye katlama işi içinde çalışabilirsiniz. Hafta sonlarında ütü yaparak da ek gelir imkanına sahip olabilirsiniz. Veya temizlik şirketleri ile anlaşabilir ve evlere temizlik yapmaya gidebilirsiniz.

Hafta sonlarında çalışarak ne kadar kazanabilirim?

Hafta sonlarında çalışarak ek gelir elde etmek için bir çok firma ile anlaşma sağlayabilirisiniz. Anlaşma sağlamış olduğunuz işler değişiklik göstereceği için firmaların size yapacakları ödemeler de değişiklik gösterecektir. Çalışacağınız iş sadece hafta sonunda olacağı için çok yüksek bir gelir alabileceğinizi düşünmemenizi öneririz. Ortalama olarak bi hesap çıkartmış olduğumuzda ve bu hesabı aya vurmuş olduğunuzda 560 lira ile 850 lira arasında bir ücret kazanma şansınız olabilir.

Sizlerde 2019 yılında hafta sonlarında yapılacak ek iş imkanları veren firmalara başvuru yapabilir ve ek gelir kazanabilirsiniz. Hafta sonlarında ve boş zamanlarınızda belirli saatler arasında çalışabilirsiniz. Çalışmış olduğunuz firmalar günlük veya saat başına ücret ödemek isteyeceklerdir. Siz sabit bir firma ile çalışmaya başlamış iseniz maaşınızı aylık olarak talep edebilirsiniz.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy