2019 yılında ne iş yapabilirim

2019 yılında ne iş yapabilirim

2019 yeni iş kurmak istiyorum ne yapmalıyım?

Kendi işini kurmak, yeni iş kurarak ticarete atılmak, esnaflık yapmak isteyen girişimciler özellikle 2019 yılında ne iş yapabilirim konularında bilgi almak istemektedir. 2019 yılında az parayla yapılabilecek karlı işlerin neler olduğunu herkes gibi sizde merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. 2019 yılında ne iş yapılır en az sermaye ile en kazançlı iş fikirleri nelerdir?

İş yeri açmak isteyenler 2019 yılında var olan büyük firmaların ve şirketlerin çatısı altında bayilik veren firmalar ile anlaşarak bayi olarak kendi işlerini kurabilecekleri gibi daha önceden denenmemiş bir iş alanında da iş sahibi olma yolunda bir fikre ihtiyaç duyabilirler. Daha önceden yapılmamış işler her zaman daha riskli olduğundan bu işler bir de büyük sermaye gerektirdiğinden öncelikle yapılacak olan iş ile ilgili bir araştırma yaparak iş hakkında bilgi sahibi olarak iş için ilk adım atılabilir.

Bayilik veren firmaları bayisi olarak da tanınmış ve başarılı şirketlerin bünyesinde daha az riskle daha fazla kazanç garantisi ile iş hayatına giriş yapılabilir. Bu tamamen kişinin gelecekte kendisini görmek istediği yer  ile ve hedefi ile alakalıdır.

2019 yılında en stressiz en çok kazandıracak işler

Herkes iş hayatının stresinden şikayetçidir. Stressiz bir iş yerinde kim çalışmak istemez ki. 2019 yılında da işyerinde stres yaşamak istemeyenlerin tercih edebilecek işleri yaparak  yüksek kazançları ile maddi anlamda kazanç sağlamanın yanında huzurlu bir iş yerinde gelir sağlamak mümkün. Stressiz işler neler merak ediyorsanız işte bu işler ve kazançları;

Eczacı, yıllık yüksek kazançlar sağlamak isteyen ve iş yerinde stresten uzak durmak isteyenler bu mesleği bu işi yapmayı tercih edebilir.

Yazar, Stres yaşamak istemeyenler yazarlık yaparak ortalama yıllık kazanç: 73,350 $ a sahip olabilirler.

Art Sanat direktörü, ortalama yıllık kazanç 101,990 $ ile en az stresli işler arasında.

Optometrist yani gözlük uzmanı ortalama yıllık kazanç: 115,750 $ ile az stresli işler arasında yapılabilecek işler arasında.

Odyolojist Kulak uzmanı az stresli işler arasında yer alan bu işin ortalama yıllık kazancı ise  77,420 $.

Bilgisayar mühendisi stressiz işler arasında yer alan bu işten sağlanacak gelir ortalama yıllık  114,970 $.

Ortodontist Diş uzmanı gerçekten stressiz işlerden olan ortodontislerin ortalama yıllık kazançları 221,390 $ ve üzerinde.

Bilgisayar ve bilgi sistemleri müdürü olanlar iş yaşamlarında daha az strese maruz kalıyor ve ortalama yıllık kazanç: 141,000 $ ile yüksek kazanç  vaat eden işler arasında 2019 yılında da yapılabilecek işler arasında yer alıyor.

Sigorta uzmanı olanlarda 2019 de daha az stresli iş sahipleri Sizde sigorta uzmanı olmak isterseniz ortalama yıllık 110,560 $ kazanç ile bu işi yapabilirsiniz.

Yer bilimci az stresli işler arasında dünya genelinde ortalama yıllık 105,720 $ kazançları ile kazandıran işler arasında 2019 yılında da gelecek te yerini koruyor.

Gök bilimci de yer  bilimci kadar az stresli işler arasında.Ortalama yıllık 110,220 $ kazanç ile stressiz işte çalışmak isteyenler bu işlerden birini tercih ederek 2019 ve gelecek te daha az stres daha çok para getirecek işleri yapabilirler. Ekonomi öğretmenliği, Fizikçi, Biyomedikal mühendislik, Siyaset bilimci, Ziraat mühendisi, Ekonomist, Matematikçi, İstatistikçi, Coğrafya uzmanı, Eczacılık gibi bu işleri yapmak her ne kadar diploma almak ve uzmanlık gerektirse de eğitimlerini bu alanda almak isteyen gençlere ipucu vermek bizim işimiz. Amerika’ da yapılan araştırmalar ile yıllık ortalama kazançları bu şekilde en stressiz işleri tercih ederek sizde iş hayatınıza yön verebilirsiniz.

2019 yılında ne iş yapabilirim

Devletimiz yeni bir iş fikri olup ta bunu hayata geçirmek isteyenlere destekleme ödemeleri yaparak girişimcilerin yanında durmaya 2019 yılında da devam edecektir. 2019 yılında devlet destekleri olarak verilen hibe geri ödemesiz krediler ve faizsiz kredi desteğinden yararlanarak kendi iş yerinizi az sermaye ile kurma imkanına sahip olabilirsiniz. Kosgeb destekleri alarak daha farklı ve yenilikçi parlak iş fikirlerinizi hayata geçirmek için proje geliştirerek bu projeye uygun bir iş yeri açarak kendi işinizi yapabilirsiniz.

Destek verilen sektörlerden birinde açacağınız işletmeniz ile 2019 yılında da gelecekte de başarılı işletmeler kurarak pazara açılabilir kazanç sağlayabilirsiniz. Tarım ve hayvancılık üzerine işletme açabilir Kosgeb desteklerinden yararlanarak verilen hibe destekleri ile de işyeri açma kredileri ile de  az sermaye ile işyeri kurabilirsiniz.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy