2019 yılında öğrencilere ek iş veren firmalar

2019 yılında öğrencilere ek iş veren firmalar

2019 yılında öğrencilere ek iş veren firmalar giderek artış göstermiş ve okuyarak geçimlerini sağlamaya çalışan öğrencilere iş vererek geçimlerini daha rahat sürdürmelerinde yardımcı olmuşlardır. Ek iş veren firmalar çalıştıracakları elemanlardan işlerine gereken özeni ve özveriyi göstermelerini istemektedir. Dışarıda veya evde iş yapmak isteyen öğrencilerin küçük veya orta büyüklükteki işletmelere başvuru yapmaları gerekmektedir.

Öğrenciler için iş veren firmalar

Hepimizin de bildiği gibi öğrencilerin büyük bir kısmı eğitim masraflarını karşılayabilmek ve kendi geçimlerini sürdürebilmek için burslara başvuru yapmaktadırlar. Yapmış oldukları burs başvuruları bazen kabul olurken bazen ise rededilmektedir. Bu durumda okul masraflarını ve geçimlerini sağlayabilmek için bir çok öğrenci boş zamanlarında çalışarak geçimlerini sürdürmektedirler. Bir çok firma bu durumu göz önüne alarak öğrenciler için ek iş imkanları sunmaktadırlar. Boş zamanlarını çalışarak değerlendirmek isteyen öğrencilerin daha önceki yazılarımızda bahsetmiş olduğumuz konulara göz gezdirmelerini ve özellikle part time evde iş veren firmalar ve şartları hakkındaki yazımızı mutlaka ama mutlaka okumalarını tavsiye ediyoruz.

2019 yılında öğrenciler için evde ek iş veren firmalar

2019 yılında evlerinde çalışmak isteyen öğrenciler için özellikle de bayan öğrencilerimiz için çok güzel iş imkanları sunmaktadırlar. Evlere iş veren firmalardan bazıları şu şekilde yer almaktadır. Öncelikli olarak dikkat çeken işlerin başında takı tasarımcılığı yer almaktadır. Takı, toka satışı yapan firmalar giderlerini ve maliyetlerini yarı yarıya indirebilmek için evlere iş imkanı vermektedirler. Takı işini ise en çok bayan öğrencilere vererek parça başına ücret ödemesi yapmaktadırlar. Takı tasarımcılığı dışında paketleme işleri, çorap katlama, davetiye katlama, keçeden süsleme işleri yapımı, çocuk bakıcılığınikah şekeri yapımı işikına paketleme işleri gibi işler en çok para kazandıran ve en çok tercih edilen iş grupları arasında yer almaktadır. Bu işler dışında bölümleri ile alakalı veya yetenekleri ve eğitimini almış oldukları konular hakkında da özel ders vererek ek gelir imkanı elde etme şansı yakalayabilirler. Bu işler üzerine aylık olarak ortalama bir rakam çıkartmış olduğumuzda 1.300 lira ile 2.000 lira arasında bir ücret kazanma şansı olacaktır.

2019 yılında öğrenciler için part time iş veren firmalar

Öğrenciler 2019 yılında çalışarak kendi eğitim masraflarını çıkarabiliyor ve ailelerine destek çıkabiliyorlar. Bu sebeple çok sayıda firma part time iş imkanı sunarken öğrencilerin eğitim durumunu da göz önüne alarak iş vermektedirler. İş veren firmalar öncelikli olarak öğrencilerin boş oldukları zamanlar üzerine veya saatler üzerine durarak o yönde iş imkan sağlamaktadırlar. Cafe ve çay bahçelerinde garsonluk yapmak, müzik üzerine eğitimi olan öğrencilerin eğlence merkezlerinde canlı müzik vermesiaşçılık yapmak, şoförlük yapmak, modellik yapmak, çevirmenlik yapmak, kuaför ve güzellik merkezlerinde çalışmak, figüranlık yapmak, tiyatro ve oyuncuk yapmak, animatörlük yapmak saymış olduğumuz bu işler üzerinde çalışan firmalar özellikle öğrencilere ek iş imkanları sunmaktadırlar. Bu durumda hem öğrenciler hem de firmalar kazanmaktadırlar. Bu işlerin dışında 2019 yılında hafta sonlarında yapılacak ek iş imkanları da bulunmaktadır.

Öğrencilere ek iş veren firmalar aylık ne kadar ücret ödemektedirler

Öğrencilere ek iş veren firmalara başvuru yapmış olduklarında firmalar öncelikle deneme süreci vermektedirler. Bu deneme sürecinde işinde başarılı olan öğrencilerin yapmış oldukları işler karşılığında alacakları ücretler sabit olarak aylığa bağlanır ve bu aylık ücretler, işten işe ve firmadan firmaya değişiklik göstermektedir. 2019 yılında öğrencilere ek iş veren firmalar sayesinde ortalama olarak verilecek olan ücret hakkında bir araştırma yaptık ve öğrencilerin aylık olarak en az 1.500 ile 2.500 lira arasında gelir elde edeceklerini kesinleştirdik.

Sizlerde öğrenci iseniz ve ek gelir kazanmak istiyorsanız eğer lütfen sitemizi ve yazılarımızı takip etmeye devam ediniz. Aylık olarak veya günlük olarak bir ücret karşılığında çalışmak istiyorsanız ve ne tarz işlerde çalışacağınızı bilemiyorsanız veya hangi firmaların ne tarz işler vereceği hakkında bilginiz yok ise lütfen tıklayınız.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy