2019 yılında para kazandıracak iş fikirleri

2019 yılında para kazandıracak iş fikirleri

Yeni yılda en yeni iş fikirleri

2019 yılına girerken en parlak ve en ilgi çekecek olan iş fikirleri ile gündeme gelmek herkesin dikkatini çekecek olan bir konudur. Her saat, her gün , her ay ve her yıl hızla gelişen teknoloji sayesinde ve gelişmekte olan ülkemizde yeni fikirlerin, yeni nesiller ile hayat bulmasını istediğimiz için çok ilgi çekecek olan isler üzerinde girişlerimizi siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.

Belki bir gencimizin hayallerini süsleyecek, belki de hayallerde olan ama atılım yapmaya cesaret edemeyen girisimcilerimiz için önderlik yapacağız. Siz de birikimlerinizi yatırıma dönüştürmek istiyorsanız eğer 2019 yılının en çok kar getirecek olan isleri üzerinde seçim yapabilir ve kazancınıza kazanç ekleyebilirsiniz.

2019 yılında girişimcilerin yatırımlarını kara dönüştürecek iş fikirleri nelerdir?

Aslında şuan sizinle paylaşacağım iş fikirleri hiç kimsenin yapmadığı yada bilinmeyen isler üzerine olmayacak yani asırlardır olan fakat üzerine örtü örtülüp saklı kalmış iş fikirleri de diyebiliriz. Zaten bu yazıyı sizinle paylasmaktaki amacımızın 2019 yılında size en çok kar getirecek olan iş fırsatlarını önünüze sunmak olacaktır. Her yıl yeni fikirlerle gündeme gelen iş sektörü küresel pazarlara ve ekonomiye göre şekilleniyor.

Örneğin geçen yıl çok yüksek kar getirisi olacak diye başlamış olduğunuz bir iş bu yıl sizi hayal kırıklığına uğratabilir. İşte bu yüzden yatırım yaparken oldukça mantıklı hareket etmeli ve tüm sermayemizi harcamamalıyız. Bir işletme kurduğunuzda aslında sizin içi. En çok önemli olan konulardan bir tanesi muhasebedir.

Muhasebeciniz ve muhasebe elemanınız sizin içi. Bel kemiği ve beyniniz olacaktır. İşte bu sebeple çok iyi bir muhasebeci ile çalışmalısınız dedikten sonra yapabileceğiniz bir kaç iş üzerinde fikirler yürüterek istatistiklere göre açılımını yapacağız. İlk olarak seyyar satıcıları göz önüne alıyorum eski zamanlarda oldukça karlı işleri varken şimdilerde silinip gittiler diye bilirim fakat bu sektöre göre değişim göstermektedir. Yatırımınızı gezici güzellik salonu açarak değerlendirme şansınız olabilir, cafe ve kahve hanelerin dışına çıkarak oldukça keyif verici ve aynı zamanda kültürünüzü genişletecek bir iş fırsatı daha yaratabilirsiniz.

Yani bir dükkan kiralayıp içerisini bölümlere ayırabilir ve her yaş grubundan müşterinizi kendinize çekebilirsiniz. Yani gencine ve yaşlısına göre cafe ve kahvehanenin karışımı olacak bir dükkan bunların yanı sıra organizasyon şirketleri oldukça karlı bir döneme girecektir. Bu iş fikirleri gibi daha bir çok iş üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

Gezici güzellik salonu nasıl açılır ve kar oranı nedir?

Gezici güzellik salonu açmış olduğunuz taktirde size bir karavan lazım olacaktır. bu karavanın içerisini istemiş olduğunuz şekilde dizayn edebilirsiniz. Ve işe başladığınızda ilk olarak semt ve mahallerden başlayabilir ve zamanla şehir dışına çıkabilirsiniz. Özellikle güzellik merkezlerinin olmadığı il ve ilçelerde, köy ve kasabalarda gezebilirsiniz. Gençlerin yoğun olduğu bölgeleri seçerseniz kazancınıza oldukça artış gösterecektir.

Güzellik merkezinizin içerisinde saç bakımından, el ve ayak bakımına, vücut bakımından masaj a kadar her türlü hizmeti eksiksiz vermelisiniz. Bu tarz bir iş yaptığınızda oldukça karlı bir işe adım atmış olacaksınız fakat bu iş fikrini iyi değerlendirmek son derece önem sarf etmektedir. Kar marjı istatistiksel olarak belirlenmiş ve yüzde 90 oranında bir rakama ulaşılmıştır. Maliyetiniz bir dükkan işlemekten çok daha az olacaktır.

Cafe ve kahvhanenin birleşmiş halini nasıl işletebilirsiniz?

Cafe ve kahvehanenin birleşimi dediğimiz zaman bu ne saçma bir fikirdir diye düşünebilirsiniz. Fakat açacağınız işletmenin bir çok kattan oluşmadı veya birden fazla bölüme bölünmüş olması işinizi kolaylaştıracaktır. Şark köşesi olan bir oda düzenlemeli ve içerisine her bölgeden bir parça koymalısınız bunun yanında kitapları özellikle tarih kokan kitapları sergilemelisiniz. Yani cafenize gelen bir müşteri eline kitabını alil sakın bir şekilde hoş bir ortamda dinlenebilir. Bunların yanında işletmenizde çaydan tut her turlu alkolsüz içecek bulundurmalısınız bunun yanında tatlı çeşitleri ve tuzlu çeşitlerinin bol olduğu bir menü oluşturabilirsiniz.

Şark lisesi olarak düzenlenmiş olan odada ney tarzı dinlendirici müzikleri çalmalısınız. Diğer bir bölümde gençlere özel olmalıdır. Bu bölüm oyun çeşitleri ile dizayn edilmelidir. Playstation dan başlayıp masa tenisinde kadar her turlu oyun alanının olduğu bir bölüm oldukça kar getirmenize yardımcı olacaktır. İstatiklere bakıldığı zaman böyle bir kafeyi açmak oldukça maliyetli bir iş olacaktır fakat işletmenizde kazanmaya başladığınız zaman kar marjınız oldukça yüksek olacaktır. Yani yüzde yüz kar elde etme şansınız olacaktır.

Organizasyon şirketleri nasıl açılır ve kar oranı nedir?

Organizasyon şirketleri son zamanların en gözde işlerinde. Birisi olmuştur. Gününüzde düğünlerin, nisan ve kına gecelerinin olmazsa olmazı olan nikah şekerleri, kına paketleri, masa süsleri gibi bir çok göz alıcı şıklığı oluşturan işleri yapmaktadır. Sadece düğün nişan veya kına gecesiyle sabitlendirilmemiştir. Doğum günleri, doğumlar, cenazeler, karne hediyelerini olduğu bir parti gibi bir çok konuyu ele alarak ilmek ilmek işleyen bu şirketler oldukça güzel paralar kazanmaktadır. Kar marjları ise yüzde 200 civarında değişiklik göstermektedir.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy