İstanbul Sultangazi evlere iş veren firmalar

İstanbul Sultangazi evlere iş veren firmalar

Sultangazi, İstanbul Avrupa yakasında yer alan bir ilçe olarak kurulmuştur. Toplamda 16 mahallesi, bulunan bir ilçedir. Sultangazi ilçesinde Alibey barajı, Cebeci taş ocakları ve bir kaç küçük akarsu bulunmaktadır. Sultangazi de oturan ev hanımlarına, öğrencilere, ek iş arayanlara bir çok firma ek iş imkanı sunmaktadır.

Bu firmalar sayesinde bir çok öğrenci ailesine yük olmadan eğitim masraflarını karşılarken, bir çok ailede geçimini sağlamaktadır. Bu durum hem iş veren firma açısından oldukça karlı bir iştir. Hem de evde iş arayanlar için oldukça karlı bir iştir. Dekorasyon malzemeleri satışı, Süs eşyaları, Takı, toka satışı, Alçı boyama işleri, Tablo yapımı gibi birçok firma iş arayanların umut kapısı olmuş ve karlı kazançlar elde etmesine sebep olmuştur.

Sultangazi’de dekorasyon işi veren firmalar nelerdir?

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde oturan bir çok vatandaşımız evlere iş veren firmalar ile çalışarak oldukça karlı yatırımlar yapmaktadırlar. Bu firmalardan bir tanesi de dekorasyon işi ile uğraşan firmalardır. Dekorasyon yapımı veren firmalar seramikten ayna yapımı, abajur ve avize yapımı, ilginç desende saat yapımı gibi bir çok dekorasyon malzemesinin ince ayrıntıları için iş vermektedirler.

Bu durum hem yorucu hem zevkli bir hal almaktadır. Çünkü evlere iş veren firmalar sizden sadece işinize gereken özeni göstermenizi isteyecektir. Bunun dışında size saat vermeyecektir. Size bir kural koymayacaktır. Bu durum da evinizde istemiş olduğunuz rahatlıkta ve istemiş olduğunuz saat aralıklarında çalışarak para kazanmanıza yardımcı olacaktır. İşin çok keyifli ve zevkli geçmesinin en büyük sebeplerinden bir tanesi olarak görülmüştür. Evlerinizde yapmış olduğunuz dekorasyon işinden aylık 2.000 ile 2.500 lira arasında değişiklik gösterecek bir maaşa tabi tutulursunuz.

Sultangazi’de oturan öğrencilere özel evlere iş veren firmalar ?

Evlerinizde iş yapmak için bir yaş sınırınız yoktur. Cinsiyet ayrımı yoktur. Meslek ayrımı yoktur. Evlerinizde iş yapmak için sadece yeteneğiniz doğrultusunda iş veren firmalar ile iletişime geçmeniz gerekecektir. İstanbul Sultangazi öğrenciler için iş imkanları sunmaktadır. Öğrenci iseniz ve ailenize yük olmak istemiyorsanız eğitim masraflarınızı çıkartmak için part time iş arayışı içerisine girmenize sebep olacaktır. Bu durum sizin okul dışındaki saatlerinizi çalışarak geçirmenize sebep olacaktır.

Bazen part time olarak bulduğunuz işler çok yorucu olabiliyor. Saatlerce ayakta kalmanıza sebep olabiliyor yada gece boyunca uykusuz kalmanıza sebep olabiliyor. Bu tür işlerde çalışarak eğitim masraflarınızı çıkartmak sizin için iyi gelebilir fakat çok fazla yorulduğunuz için derslerinize gereken zamanı ve özeni gösterememenize ve giderek veriminizin düşmesine sebep olacaktır.

İşte bir çok firma bu durumu göz önüne alarak öğrenciler için evde iş fırsatı sunmaktadır. Bu firmalardan bazıları da Sultangazi’de yer almaktadır. Öğrenciler için iş veren işler arasında en başta gelenlerden bir tanesi takı toka yapım işidir. Takı ve toka yapımı oldukça zevkli bir iştir. üstelik yorucu bir iş olmadığı da kesindir. Bu işi veren firmalar ile anlaşma yaptığınızda bütün masraflarınızı karşılayacak ve yüksek gelirli maaşa bağlanacaksınız.

Takı ve Toka yapım işi veren firmalar parça başına ücret öderken bir çok firmada öğrencileri aylık usulü çalıştırmaktadır. Aylık olarak çalışan öğrencilerin ortalama maaşı 1.500 ile 2.000 lira civarında olacaktır.

Tablo yapımı işi veren firmalar?

Sultangazi’de bir çok firma tablo yapımı için iş vermektedir. Bu tablolardan bazıları kara kalem çalışması ile bazıları, boyama, nakış, işleme, puzzle ile yapılmaktadır. Yani tablo yapımı denildiği zaman akıllara ilk olarak resim yeteneğine sahip olabilecek olan insanlar için verilen bir iş olarak düşünebilirsiniz. Fakat bu durum sadece resim yeteneğine yatkın olan insanlar için yapılmamaktadır.

Dikiş, nakış, boyama işlerinden anlayan insanlar da bu işi yapabilir veya bu saymış olduğum özelliklerin hiç birisine sahip değilseniz puzzle yaparak tablo oluşturabilirsiniz. Tablo işi veren firmalar yeteneği olan veya olmayan insanları da göz önünde bulundurarak bu işi verecektir. Bu iş için ödenen ücretlerde oldukça yüksek olacaktır.  Bütün diğer işlerde de olduğu gibi bu işte de parça başına ücret ödeyen firmalar bulunmaktadır.

Fakat bu firmalar arasında aylık veren firmalarında bulunduğu doğrudur. Ortalama aylık ücret ödemesi yapan firmalar çalışanlarına 2.500 ile 3.000 lira arasında yer almaktadır.

 

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy