İskender döner bayiliği franchising şartları

İskender döner bayiliği franchising şartları

İskender döner

İskender döner bayiliği franchising şartlarını anlatmadan önce iskender döner hakkında tanıtım amaçlı kısa bilgiler vereceğim daha sonra bayiliği ve franchising şartlarından bahsedeceğim. İskender yiyecek adı değildir. İskender bir marka adıdır. İskender diye adlandırılan bu yiyeceğin adı aslında döner kebaptır. Döner kebabı ilk olarak Yavuz İskenderoğlu 1867 yılında gıda sektörüne sokarak vazgeçilmeyen lezzetler arasında tanıtmıştır. Döner kebap yaklaşık olarak 150 yıldır devam etmektedir. Yavuz iskenderoğlu döner kebabı İskender adı ile markalandırmıştır. Taklit edilerek günümüze kadar ulaşan bu yiyecek artık döner kebap yerine iskender olarak anılmaya başlamıştır. Türkiyenin ilk markalaşan restaurant zincirini oluşturan İskenderoğlu, köklü bir firma olmuş ve  İSKENDER adını tarihe yazdırmayı başarmıştır. Firma şubemiz yoktur diyerek yola çıkmış ve şubemiz çoktur diyerek ilerlemeye başlamıştır. Markanın sahibi olan Yavuz İskenderoğlu,  markanın tüm lisans haklarına sahiptir.

Restaurant ve lokanta açmak ne kadara mal olur adlı yazımızdan bilgiler alabilirsiniz.

İskender döner bayiliği ve Franchising şartları nelerdir?

İskender şirketi, ortak girişim içinde olduğu gibi franchising olarakta çalışmaktadır. Dünyaya yayılmış olan ününden dolayı Yavuz İskender oğlu firması, bayilik ve franchising verdiği girilşimcilerden aynı özenle çalışmasını istiyor. İskenderoğlu değerlerine ve kültürlerine sahip çıkabilecek enerjik ve dinamik girişimcilerle çalışmayı ilke edinmiş bir firmadır. Yıllardır adını çok güzel taşımayı başarmış ve gururlu adımlarla ilerlemiş olan bu firma küçük hatalardan dolayı adını lekelemek istemiyor. Her zaman başarılı ve örnek gösterilen bir firma olarak kalmayı ve nesilden nesile ilerlemeyi hedefliyor.  İskenderoğlu başta İstanbul olamak üzere Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu bölgelerinde de şubeler açarak ilerlemeyi hedefliyor. Yatırımlarını bu yönde yapmak isteyen ve İskenderoğlu ailesine katılmak isteyen girişimcilerden açacakları dükkanın işlek mekanlar üzerinde olmasını istiyor.

Özellikle, merkezleşmiş olan ve halkın çok sık kullandığı yollar, sokaklar, caddeler, mahalleler üzerinde, çarşı merkezlerinde, hastane yakınlarında, okul yollarına yakın yerlerde,otogar, tren garı, hava alanı, petrol yakınları, ana yol üzerindeki güzergahlarda, alışveriş merkezlerinde dükkan açmalarını talep ediyor. İnsanların çok fazla kullandığı mekanlarda olursa, göz önünde olursa çok daha fazla adını duyuracağını söyleyerek 3 nesildir bu şekilde çalışarak geliştiğini anlatıyor.  Açacağınız iş yeri giriş katında olmalı ve ön cephesinin 7-8 metre alanında bir genişliği olmalıdır. Dükkanın dış kısmında oturum alanı oluşturmalısınız. İş yerinizin büyüklüğü en az 150 metre kare olmalı ve açık alanıyla birlikte en az 250 metre kare olmalıdır. Alış veriş merkezlerinde açılacak olan dükkanın büyüklüğü ise 120 metre kare alanda olmalıdır. Dükkanın iç ve dış dizaynı Firmanın istediği şekilde olmalıdır. Kendi projeleri ve mimarileri ile çalışmanızı isteyeceklerdir.

Çarşı merkezinde ne iş yapabilirim adlı yazımızdan çarşı merkezinde dükkan açmak isteyen yatırımcılar ayrıntılı bilgiler alabilir.

Firmanın girişimcilerine verdiği destekleri nelerdir?

Firmadan bayiliği aldığınız taktirde açılış işlemleri ve sonrasında her zaman size destek verecektir. Açılış hazırlıkları, ürün tedariği  konularında destek verdiği gibi daha bir çok konuda da size destek vermeye devam ediyor. Satın almada, dağıtım ve lojistik alanında, iş hakkındaki eğitimleri ve personel alımları, insan kaynakları, reklam ve pazarlama alanında da size yardımcı olarak destediğini esirgemediğini kanıtlıyor. Bayilikler sürekli gözetim altında tutularak girişimcilerin söz verdiği gibi özenle çalışıp çalışmadığı kontrol edilmektedir. Gizli müşteri olarak gelip müşterilere vermiş olduğunuz değeri, güler yüzlü olup olmadığınızı, hizmetinizi, müşteri taleplerine önem verip vermediğinizi denetliyorlar. Anlaşma anında verilen sözler tutulmadığı görülürse, sözleşmede sunulan şartlara uyulmadığı gözlemlenirse iş haddi sona erer ve cezai işlem başlatılır. Daha öncede bahsetmiş olduğumuz gibi küçük hatalardan dolayı firmanın adına leke getirebilecek olan her şeyin önüne geçmeyi hedeflemiş ve yıllardır bu şekilde büyüyerek adını tarihe yazdırmayı başarmış olan köklü bir firmadır.

Bayilik sözleşmesi nasıl yapılır adlı yazımızdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Bayilik ve fanchising bedeli ne kadardır?

Bayilik için yapacağınız yatırım dükkanınızın büyüklüğüne ve mekanına göre değişiklik göstermektedir. İşlek bir güzergahta açılmışsa ve büyük bir dükkan tercih edilmişse fiyat ona göre belirlenecektir. Fanachising bedeli lisans sahibi olan İskenderoğlu tarafından belirlenir ve tek seferlik olarak alınır. Şubenin müşteri potansiyeline bakılarak belirlenen bu rakam da değişiklik göstermektedir. Bayilik alan girişimci her ay isim hakkı olan bedeli düzenli olarak ödemelidir. İskenderoğlu bayilik verdiği girişimcilerden yatırım yapılacak olanın şubenin büyüklüğüne göre belirlenecek miktarda teminat istemektedir.

Ay döner iskender döner bayiliği nasıl alınır adlı yazımızdan ayrıntılı bilgiler alabilirsiniz.

Firmanın iletişim bilgileri

Tel no : 0(224) 444  18 67 numaralı telefonu arayarak firma yetkilisine bağlanıp daha geniş ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sait usta ücretsiz çiğ köfte bayiliği veriyor adlı yazımızdan ayrıntılı bilgiler alabilirsiniz.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy